eKurs Norge AS

nettkurs

Vi er eKurs Norge AS!

Det enkle er ofte det beste, så vi bestemte oss for å gi vårt nye AS et enkelt beskrivende navn. Vi driver med nettkurs og e-læring, så da mener vi eKurs Norge er et passende navn.

eKurs Norge AS skal tilby utvikling og drift av online kurs for offentlige virksomheter, bedrifter og private. Vi skal bidra til å realisere kompetanseheving, videreutdanning og fjernundervisning på nett.
Vi ønsker å gjøre en forskjell og bidra til a nettkurs og e-læring for offentlige virksomheter og bedrifter kan realiseres kjapt og rimelig på en effektiv og sikker måte. Vi har tilgang til green screen studio med alt utstyr og har mulighet til å jobbe selv i disse tider. Stay safe!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Trustpilot