Lage kurs med eKurs Norge

eKurs Norge lager kurs raskt og enkelt

Ønsker du å komme raskt igang med e-læring og online kurs har du kommet til rett sted.

Vi i eKurs Norge sørger for en ryddig og gjennomprøvd prosess fra a til å. Sammen avdekker vi behov og velger løsning tilpasset budsjett og innhold.

Lurer du på selve LMS-plattformen vi benytter kan du lese mer om den her.

Hvis det dreier seg om interne e-kurs for opplæring i bedriften eller i din organisasjon har vi en løsning som sikrer hurtig leveranse til prisgunstige vilkår. Man bestemmer selv grad av involvering og vi gir selvsagt opplæring i bruk av den valgte kursplattformen som en del av leveransen. Vi kan produsere kurs og e-læring for deg, eller så kan dere gjøre det selv. Vi blir enige om det sammen etter nærmere dialog.

Om det heller er snakk om produksjon av kurs for salg til andre eksterne kunder tilbyr vi en unik «one stop shop» komplett med videoproduksjon og betalingsløsning integrert. Felles for alle våre løsninger er rask levering til avtalt pris.

Ønsker du å komme raskt igang med kurs og e-læring, kan du ta kontakt med eKurs Norge her.

Green screen studio eKurs Norge

Green screen studio eKurs Norge

Eksempel fra en av våre kursproduksjoner i vårt green screen studio hos eKurs Norge. Bildet er tatt under opptak av e-læringsmodul om kommunikasjon og strategi. Onlinekurset ble produsert for kunden og publisert på LMS-plattformen fra Educatia. Vi benytter norskutviklet ekurs-plattform.

Kontakt eKurs Norge her