Velkommen til eKurs Norge

Startup eKurs Norge

Vi er eKurs Norge AS. Vi jobber raskt og effektivt med å tilby bedrifter, offentlige organisasjoner og private alt innen e-læring, online kurs og fjernundervisning på nett.

Vi integrerer innhold og lager en komplett løsning på norskutviklet kursplattform som har støtte for alle formater og filtyper. Vi bistår i hele prosessen fra a – å med tilrettelegging og publisering av kurs.

Vi har tilgang til green screen studio med alt utstyr for opptak, videoproduksjon og live streaming. Integrerte løsninger for håndtering av påmeldinger, prøver og med utstedelse av kursbevis helt automatisk.

Om du har planer om å selge direkte til eksterne kunder så har vi en integrert standard betalingsløsning som støtter vanlig norske bankkort med Visa samt VIPPS, MasterCard, faktura og abonnementsløsning.

Vi benytter LMS (Learning Management System) fra Norges ledende plattformleverandør og eKurs Norge er sertifisert og lisensiert partner av Educatia. Vi er dog plattform-uavhengige, og jobber alltid for å realisere den beste e-læringsløsningen eller online kurstjeneste for våre kunder, tilpasset våre kunders behov.

Kontakt eKurs Norge!